Tarvitsetko apua?

Saat vastaukset kysymyksiisi ottamalla yhteyttä

info-card info@inspos.fi

Pyrimme vastaamaan 48 tunnin kuluessa. Har du brug for hjælp kontakt os på info@inspos.fi. Tjek også vores FAQ, hvor du finder svar på de fleste spørgsmål.

UKK

Löydät vastauksen kysymykseesi täältä

Tietoja inspo-jäsenyydestä

Miten tilaus irtisanotaan?

Voit helposti ja nopeasti peruuttaa tilauksen kohdassa ”Oma profiilini” -> ”Tilaus” -> Valitse tilaus, jonka haluat peruuttaa.

Unohdin salasanani - miten se palautetaaan?

Tee tämä painamalla ”Kirjaudu sisään” ja sitten ”Unohdin salasanan”.

Miten voin vaihtaa jäsenyyteni liitetyn maksukortin?

Tämä ei ole tällä hetkellä mahdollista. Työstämme asiaa teknisesti, mutta toistaiseksi ratkaisu on peruuttaa nykyinen tilauksesi ja luoda uusi tilaus eri sähköpostiosoitteella ja maksukortilla.

Miten voin muuttaa käyttäjätunnukseni sähköpostia?

Voit muuttaa sähköpostiosoitteesi kohdassa ”Tilini” -> ”Muokkaa tiliäsi”. Kirjoita uusi sähköpostiosoitteesi kohtaan ”Sähköpostiosoite” ja paina ”Tallenna muutokset”.

Kuinka monta apuvälinettä voin ladata inspoon?

39 kr. kuukausittaisella inspo-tilauksella saat 20 latausta 30 päivän välein. Kuuden kuukauden inspo-tilaus antaa sinulle pääsyn 30 lataukseen 30 päivän aikana.

Olen käyttänyt lataukseni. Voinko ostaa uusia?

Juuri nyt se ei ole mahdollista, mutta työstämme ratkaisua. Siihen asti voit ostaa lisää latauksia luomalla uuden tilauksen eri sähköpostiosoitteella.

Olen ostanut jäsenyyden, mutta en voi ladata tehtäviä. Mitä teen?

Yleistä

Miten inspo suhtautuu huijaamiseen ja plagiointiin?

Vastustamme voimakkaasti plagiointia ja huijaamista. Inspo auttaa sinua oppimaan inspiraation kautta. Ei kopioimalla muiden töitä.

Miten käytän inspoa oikein plagioimatta?

Vältä tekstikappaleiden kopioimista suoraan inspon tehtävistä, muistiinpanoista ja työkaluista.
Käytä inspoa inspiraation lähteenä ja sen ymmärtämiseksi, miltä kieli, tyyli ja rakenne voisivat näyttää.
Tarkista harjoitusten avulla, että olet ymmärtänyt sisällön oikein.

Onko inspos käyttö kiellettyä?

Ei, päinvastoin. On täysin laillista käyttää inspossa olevia tehtäviä inspiraationa ja apuna kotitehtävissä ym. Tenteissä ja kokeissa, joissa apuvälineet ovat sallittuja, on tietysti sallittua saada inspiraatiota inspo-materiaaleista. Varmista, että lataat tarvitsemasi materiaalit ennen koetta tai tenttiä. Suoraan inspo-materiaaleista ei kuitenkaan saa kopioida. Tämä on huijaamista, ja todennäköisesti jäät kiinni plagiointitarkastuksessa.

Miten inspo sai alkunsa?

Inspo perustettiin vuonna 2018. Näiden vuosien aikana olemme käyttäneet aikaa vankan tietopohjan rakentamiseen hyvin testatulle alustalle, jotta voit kehittää oppimistasi mahdollisimman helposti ja saumattomasti.

Missä kaikkialla inspo toimii?

Meillä on edustus Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Alankomaissa, Saksassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Etsiikö inspo työntekijöitä?

<span data-sheets-value=”{&quot;1&quot;:2,&quot;2&quot;:&quot;Inspo udvider holdet løbende, så send gerne din ansøgning til job@inspo.dk :-)&quot;}” data-sheets-userformat=”{&quot;2&quot;:4496,&quot;7&quot;:{&quot;1&quot;:[{&quot;1&quot;:2,&quot;2&quot;:0,&quot;5&quot;:{&quot;1&quot;:2,&quot;2&quot;:0}},{&quot;1&quot;:0,&quot;2&quot;:0,&quot;3&quot;:3},{&quot;1&quot;:1,&quot;2&quot;:0,&quot;4&quot;:1}]},&quot;10&quot;:2,&quot;11&quot;:0,&quot;15&quot;:&quot;Arial&quot;}”>Inspo udvider holdet løbende, så send gerne din ansøgning til job@inspo.dk :-)</span>

Kuinka paljon inspo-jäsenyys maksaa?

Inspon kuukausitilaus maksaa 39 kr. Jos ostat puoli vuotta kerrallaan, saat sen 29 kr kuukaudessa. Jäsenyys voidaan ostaa maksukortilla. Voit ostaa jäsenyyden täältä – ja saat minuutissa pääsyn koko Inspo-tietokantaan, jossa on tehtäviä, resursseja, muistiinpanoja jne.

Ketkä kirjoittavat inspoon?

Nykyiset ja entiset lukio-opiskelijat kirjoittavat oppilastehtävämme, minkä jälkeen toimituksemm etarkastaa niiden laadun. Inspon itse tuottamat materiaalit valmistaa ammattitaitoinen toimituksemme.

Voiko inspoa käyttää offline-tilassa?

Kyllä voit, jos lataat online-tilassa lataamasi tehtävät. Muuten inspoa ei voi käyttää ilman, että on internetissä.

Opettajille

Voinko käyttää inspoa?

Ja, alle undervisere kan få <strong>gratis</strong> adgang til inspo. Skriv en mail til support@inspo.dk om læreradgang. Så opretter vi dig 🙂

Tehtäviä

Mistä inspo-tehtävät tulevat?

De fleste af vores opgaver er tidligere tildelte skoleopgaver, som gymnasier har indekseret i deres plagiatsystem. Vi tjekker alt, hvad vi modtager, samt hvad vi selv producerer. Hvis du kopierer tekst fra en inspo, betragtes det som plagiat.

Voinko ladata sinne omia tehtäviäni?

Kyllä voit. Muista ladata tehtäväsi tai palautuksesi meille jonkin aikaa sen jälkeen, kun olet luovuttanut sen. Et varmaankaan halua jäädä kiinni oman paperisi plagioinnista.

Olen saanut plagioinnin omasta tehtävästä - voitko auttaa?

Kyllä, voimme tietenkin auttaa, kun kyseessä on oma työsi, jonka olet ladannut. Lähetä sähköpostia upport@inspo.dk. Ilmoita sähköpostiviestissä, mikä tehtävä on kyseessä ja milloin suunnilleen latasit sen meille. Otamme sinuun yhteyttä.