Johdanto
Bohemian Rhapsody, Radio Ga Ga, Ay-Oh, Hammer To Fall, Crazy Little Thing Called Love, We Will Rock You, We Are The Champions
Katsoin Youtubesta Queen-yhtyeen konsertin LIVE AID vuodelta 1985.

En päässyt varaamaani konserttiin sillä se peruttiin koronan takia, ja viimeiset viikot ennen palautuspäivää vietin karanteenissa.

Konsertti kesti kaksikymmentä minuuttia ja se oli varainkeruu-konsertti ethiopian nälänhädän lievittämiseen.

Ote
Tässä vaiheessa bändi piti pienen tauon ja ennen seuraavan kappaleen aloitusta solisti sanoi : ” this next song is only for beautifull people, here tonight.

It means all of you!” joka oli ”kauniisti” sanottu ja sai solistin vaikuttamaan hyvin hyvä sydämmiseltä ihmiseltä joka välittää faneistaan ja kuuntelijoistaan. Seuraava kappale oli Crazy little thing called love.

Kappale ei ollut yhtä menevä kuin aikaisemmat mutta silti hyvä. Pidin biisin sanoituksesta ja siitä, kuinka konsertissa olijat nauttivat kappaleesta.

Bändi soitti upeasti kitaraa ja rumpuja ja Freddie lauloi lyriikoita kauniisti. Kappaleen loputtua Mercury sooloili lavalla ja sai yleisön huomion heiluttelemalla kitaraa.

Kun bändi alkoi soittamaan seuraavaa kappaletta, tunnistin sen heti. Yleisö alkoi lyömään käsiään ”We will rock you” kappaleen tahdissa ja kuinka mahtavalta se näyttikin.

Voin kuvitella bändin olevan iloissaan ja innoissaan siitä, kuinka moni on tullut kuuntelemaan ja katsomaan konserttia.

Kappale sai kylläkin solistin näyttämään hieman vihaiselta. Tässä vaiheessa huomasin kuinka hengästynyt ja hikinen solisti oli, mikä on täysin ymmärrettävää vedettäessään konserttia.

Seuraavaksi soitettiin ”We are the champions” jossa solisti soitti pianoa, yleisö lauloi mukana ja bändi musisoi uskomattoman hienosti.

Kappale on mielestäni ylipäätänsä koskettava mutta tämä sai kyllä ihokarvat nousemaan pystyyn. Keskityin solistin ääneen ja sen käyttöön.