Sisällysluettelo
Elokuvan juliste.
Lippu Suomen ensi-iltaan. Kallis, mutta kaiken sen rahan arvoinen.
Quentin Tarantino
Seuraavat tekstit ovat vapaita suomennoksia:

Ote
Kävin katsomassa Quentin Tarantinon yhdeksännen elokuvan Once Upon a Time in Hollywood Suomen ensi-illassa perjantaina 16.8.

Olen ehdottomasti kova Tarantino-fani ja eteenkin Tarantinon vuoden 1994 mestariteos Pulp fiction iski minuun aikoinaan kovaa.

Odotukseni olivat siis korkeat ja on ilo sanoa että neuroottinen Knoxvilleläisohjaaja onnistui lunastamaan ne erinomaisesti.

Tunnelma ensi-illassa oli mahtava. Aivan täysi Finnkinon ISENSE-sali täynnä Tarantino-faneja. Mikäs sen hienompaa. Filmi itsessään oli erinomainen!

Näyttelijät, etenkin Leonardo Di Caprio ja Brad Pitt loistivat pääosissa! Heidän keskinäinen kemiansa toimi aivan erinomaisesti! Sivuosien näyttelijät olivat loistavia myös.

Al Pacino on aina yhtä karismaattinen, Mike Moh teki erinomaisen roolisuorituksen Bruce Leenä, Kurt Russell ei jätä ketään kylmäksi tässäkään elokuvassa

Luke Perryn ruutukarisma välittyy hienosti katsojalle puolalaisohjaaja Roman Polanskin roolissa, samoin Margaret Qualley 60-luvun lopun hippinä

ja iki-ihana Margot Robbie on noh, hyvä. Robbie on erinomainen näyttelijä, mutta hänen hahmolleen ei oikein keksitä mitään järkevää tekemistä.