Johdanto
Haloo Helsinki! -yhtyeen viimeisimmän levyn suosituimpiin kappaleisiin lukeutuva “Nainen jonka ympärille tuolit tuodaan” -kappale kertoo naisesta, joka on jatkuvasti muiden ihailun kohteena.

Siitä ei ole epäilystäkään, että ihailun kohde on nainen eikä mies, koska runon nimessä mainitaan nainen ja runossa itsessään puhutaan naisesta.

Runon puhujan sukupuolta ei taas varmuudella voida tietää, mutta kappaleen laulaja on nainen, joten voi ajatella automaattisesti, että puhuja on nainen.

Toisaalta runossa lauseessa “koska ne miehet tahtoo nähdä vaan sun uhkeet” mainitaan miesten kiinnostus tätä naista kohtaan, mikä voisi tarkoittaa sitä, että puhuja onkin mies.

Runossa myös puhutaan siitä, kuinka naista palvotaan, mutta hän ei palvo ketään ja hän voisi kenet tahansa poimia, mikä kertoo hyvin paljon hänen suosiostaan.

“[J]a mä kaadoin kaikki salmiakit pöydälle vaan noin” sen jälkeen kun nainen sanoi puhujalle “moi” viittaa siihen, kuinka yllättynyt ja tyrmistynyt puhuja oli siitä, että nainen osoitti juuri hänelle huomiota.