Minun kielitaustani | Essee | Arvosana 8

Sisällys
Minun kielitaustani
Minä kielten oppijana
Minä lukijana

Katkelma
Minun kotonani puhutaan venäjän eteläistä murretta (se on niin kuin venäjä, mutta se, miten sanon jotain ääniä on erilaista ja pari sanaakin on.).

Venäjän kielellä ne murteet eivät ole niin erilaisia, että on vaikea ymmärtää toisia, vaan jotkut sanat ovat erilaisia. On myös ne isommat murteet, mutta niitä on vähemmän ja niitä puhutaan vain kaupungissa/kylissä, jotka ovat kaukana isommista kaupungeista.

Minun kotonani puhutaan tosi paljon, aina joku vitsailee, kertoo jotain. Se on hauskaa, mutta kun tarvitsee keskittyä, se voi olla hankalaa. Venäjän kielellä on aika paljon sanontoja, mitä en edes ajattele sanontoina, vaikka ne olisivatkin.

Usein en vain muista mitään, kun tarvitsen sitä, venäjän kielessä on tosi paljon sanontoja, mutta usein pärjään ihan vain selittämällä sitä, mitä haluan sanoa.

Saat ilmaisen pääsyn tehtävään

Lataa yksi omista tehtävistäsi ja käytä sitä. Se kestää vain 2 minuuttia