Johdanto
Juhla Mokka -video on lajityypiltään mainos. Mainoksen tavoitteena on saada ihmiset ostamaan tuotetta. Juhla Mokasta luodaan mielikuva, joka luo muistoja ja on hyvissä hetkissä mukana.

Mainoksen kohderyhmänä on aikuiset ihmiset. Mainosta kuvataan monen ihmisen näkökulmasta. Selkeää yhtä päähenkilöä ei ole.

Miljöitä videossa on muun muassa parturi, häät, metsä sekä leipomo. Erilaisten miljöiden kuvaaminen antaa kuvitelman, että Juhla Mokka liittyy moneen hetkeen ja paikkaan.

Mainokseen sisältyy monta erilailsta tarinaa. Mainos alkaa kohtauksella, jossa kahvipannu pistetään aamulla päälle leipomossa.

Mainoksen edetessä mukaan tulee muitakin kohtauksia, joita seurataan vuorotellen. Nämä kohtaukset etenevät tarinan mukaisesti.

Mainoksessa esiintyy kaiken ikäisiä ihmisiä. Aikuisia, nuoria, lapsia sekä vanhuksia. Se kuvaa sitä, kuinka Juhla Mokka on koko ihmisen elinkaaren ajan mukana elämässä.

Ihmiset esiintyvät mainoksissa suurimmaksi osaksi yhdessä ja iloisina, mikä antaa Juhla Mokasta ihmisiä yhdistävän kuvan.

Mainoksessa on mukana myös surullinen kohtaus, sillä mainoksessa halutaan, että tuote kuvataan ihmisen elämässä mukana niin iloisissa, kuin surullisissa hetkissä.