Johdanto
Saara Särmän aamulehti.fi sivulla julkaistu kolumni "Pukeutumissäännöt joutavat minun puolestani romukoppaan" (19.5.2017) nostaa esille pukeutumissäännöt, joilla luokitellaan eri vartalotyypeille erilaiset vaatteet, esimerkiksi ylipainon taikka muuten erimuotoisen kehon muodostumisen takia.

Taustaoletuksena on selvästi, että lukija tietää millaisiin pukeutumissääntöihin hän viittaa.

Särmä käyttää hyväkseen omaa kokemustaan argumentissaan "Itse kuvittelin pitkään, etten voi käyttää huulipunaa.

Ajattelin, että se ei sovi minulle, koska naamani on pyöreä ja suuni pieni. Sitten aloin käyttää huulipunaa, räikeässäkin värissä, ihan hyvin sopii."

Hänen mielestään jokaisella on oikeus käyttää sellaisia vaatteita, kuin itse haluaa, ottamatta huomioon onko "liian" lyhyt, pitkä, leveä tai kapea, eikä muut saisi siitä kommentoida pilkkaavasti.

Kolumnin teesinä on siis, että jokaisen pitäisi saada pukeutua omana itsenään välittämättä muiden mielipiteistä tai perinteistä.

Argumenttina faktan perusteella Särmä kertoo feministisissä kiroiluiltamissa teeman usein koskevan ruumiillista koskemattomuutta ja eteenkin, ettei sitä ei kunnioiteta.

Särmä käyttää me sanaa retorisena keinona sanoessaan "meille yritetään jatkuvasti myydä kaikenlaisia tuotteita erilaisten vikojen korjaamiseen."

Hän myös vetoaa arvoihin ja moraaliin kertoessaan, että normaalin kehon määritelmä on uskomattoman rajallinen.

Särmä vetoaa asian uutuuteen, kun sanoo "Amerikassa, jossa kaikki on ihmeellisempää, on jopa keksitty varpaiden rasvaimu."