Inspos.fi:n käyttöehdot & tilausehdot:

Viimeksi päivitetty: 2. helmikuuta 2023

 

Inspo ApS (Inspos ApS)
 Kochsgade 31D,
5000 Odense C, Denmark
VAT: DK41295678

Kenraali

Inspo ApS tarjoaa tilauspohjaisen palvelun osoitteessa inspos.fi. Ehdot pätevät käyttäjän ja Inspo ApS:n välillä

Nämä käyttöehdot koskevat Inspo ApS:n ja yhden luonnollisen henkilön (jäljempänä ”Käyttäjä” ja ”Sinä”) välisiä Palvelua koskevia sopimuksia. Vain 15 vuotta täyttäneet Tanskassa asuvat henkilöt voivat solmia Palvelua koskevan sopimuksen Inspo ApS:n kanssa osoitteessa https://inspos.fi.
Yhdessä nämä ehdot muodostavat käyttäjän ja Inspo ApS:n välisen sopimuksen.
Käyttääkseen Palvelua Käyttäjän tulee lukea ja hyväksyä kaupankäyntiehdot.

Palvelun laajuus

Palvelu tarjoaa Käyttäjälle pääsyn Inspo ApS:n palveluihin, jotka on määritetty tilaushetkellä.

Pääsy Palveluun

Päästäkseen Palveluun käyttäjän tulee rekisteröidä käyttäjätili portaaliin.

Rekisteröityminen ja käyttöoikeudet

Käyttäjä on vastuussa siitä, että antamansa tiedot ovat oikeat rekisteröintihetkellä. Rekisteröityessään Käyttäjä saa antaa tietoja vain omista maksu- ja luottokorteistaan.

Rekisteröityessään Käyttäjän tulee antaa käyttäjätunnus ja salasana (jäljempänä ”Kirjautumistiedot”). Käyttäjän kirjautumistiedot ovat henkilökohtaisia, eivätkä muut saa käyttää niitä, ellei tuotteessa toisin mainita.

Käyttäjän tulee tallentaa kirjautumistiedot turvalliseen paikkaan, jotta muut eivät pääse luvatta käsiksi niihin. Käyttäjä on vastuussa kaikesta käyttäjätilinsä käytöstä.

Mikäli Käyttäjä epäilee Käyttäjän Kirjautumistietojen laitonta käyttöä, Käyttäjän tulee välittömästi ilmoittaa Inspo ApS:lle osoitteeseen info@inspos.fi ja vaihtaa salasanansa.

Henkilötietojen käsittely

Kun luot inspo-käyttäjätilin, sekä kun käytät inspoa, keräämme ja käsittelemme henkilötietoja. Voit lukea lisää siitä, kuinka käsittelemme henkilötietojamme eväste- ja tietosuojakäytännöstämme.

Käyttäjänimi ja salasana

Olet vastuussa kaikesta inspo-tililläsi tapahtuvasta toiminnasta. Säilyttääksesi tilisi hallinnan ja estääksesi mahdollisen luvattoman pääsyn tilille, sinun on ylläpidettävä Inspoon pääsyyn käyttämiäsi laitteita etkä paljasta salasanaa.

Meillä on oikeus milloin tahansa vaatia sinua vaihtamaan salasanasi.

Jos epäilet, että joku kolmas osapuoli käyttää tiliäsi, sinun on välittömästi ilmoitettava siitä meille, vaihdettava salasanasi ja kirjauduttava ulos kaikilta laitteilta. Jos meillä on syytä uskoa, että tiliäsi on käytetty väärin, meillä on oikeus välittömästi keskeyttää pääsysi inspoon tai muuten estää luvaton toiminnan jatkaminen.

Maksu ja maksut

Maksut ja maksut Palvelun käytöstä veloitetaan voimassa olevan hinnastomme mukaisesti, joka on nähtävillä Verkkosivustolla.

Pidätämme oikeuden muuttaa hintoja ja maksuja ja muita inspon käytön ehtoja milloin tahansa (”Hinnamuutos”).

Hintojen muutoksista ilman sitovaa jaksoa tehtyjen tilausten osalta ilmoitetaan per sähköpostitse ja/tai käyttäjätunnuksesi kautta inspossa viimeistään 30 kalenteripäivää ennen hinnanmuutoksen voimaantuloa. Tilauksissa, joissa on sitova aika, ostohetkellä voimassa olevat hinnat ovat voimassa koko Sitoutumisajan. Yllä olevasta huolimatta Hintamuutokset voivat kuitenkin tapahtua lyhyemmällä varoitusajalla, mukaan lukien Sitova ajanjakso, jos jakelukulumme ja muut inspon saatavuuteen liittyvät kustannukset kasvavat verojen tai maksujen, valuuttakurssien tai kolmansille osapuolille suoritettavien maksujen muutosten vuoksi. , viranomaispäätökset, lain tai hallinnollisten määräysten muutokset ja edellyttäen, että Hintamuutos vastaa kustannusten nousua.

Jos et voi hyväksyä hinnanmuutosta, sinulla on oikeus irtisanoa liittymäsi hinnanmuutoksen voimaantulopäivästä, mikäli inspo on saanut tästä ilmoituksen vähintään kolme kalenteripäivää ennen hinnanmuutoksen voimaantuloa. Hintamuutoksiin sisältyy myös uusien hintojen käyttöönotto.

Jos päätät päivittää tilauksesi toiseen pakettiin, jossa on korkeampi tilausmaksu, uusi tilausmaksu vähennetään valitsemastasi maksutavasta sinä päivänä, jona päätät päivittää tilauksesi, ja aiemmin maksamaasi tilausmaksuasi vähennetään suhteessa jäljellä olevaan summaan. Tilausaika. Uusi tilausmaksu astuu voimaan seuraavasta eräpäivästä. Jos päätät alentaa tilauksesi paketiksi, jossa on alhaisempi tilausmaksu, niin hinnanmuutos että ohjelmapaketin muutos tulevat molemmat voimaan seuraavasta eräpäivästä alkaen. Ilmeisesti Käyttäjän eduksi tehdyt muutokset tulevat voimaan välittömästi ilman Käyttäjän irtisanomisoikeutta.

Muutokset inspoon ja näihin käyttöehtoihin

Inspo ApS hyväksyy verkkomaksut; Visa, Mastercard, Visa Electron, Maestro.

Maksu veloitetaan tililtäsi vasta kun fyysinen tuote lähetetään tai virtuaalinen tuote on luotu, ellei tilauksessasi ole toisin sovittu tai mainittu.

Kun maksat pankkikorteilla Visa Electron ja Mastercard Debit, maksu varataan tilillesi korttisi ehtojen mukaisesti, kunnes peruutamme tai hylkäämme maksun.

Kaikki sivustolla olevat summat sisältävät arvonlisäveron.
Sivusto käyttää hinnoittelussa seuraavia valuuttoja:
Euroa (EUR)

Inspo ApS käyttää suojattua maksupalvelinta, joka salaa kaikki tiedot SSL-protokollalla, mikä tarkoittaa, että tietosi ovat turvassa, eivätkä muut ulkopuoliset voi lukea niitä.

Myös Inspo ApS:n omat verkkosivut käyttävät SSL-salausta.

Tilaus

Aktiivinen kuukausimaksutilaus antaa pääsyn kaikkiin inspo-oppimateriaaliin ja sinulla on 20 latauspistettä käytettäväksi 30 päivän välein. Tämä tarkoittaa, että voit avata 20 inspo-materiaalia 30 päivän välein. Jos tilaus irtisanotaan, menetät jäljellä olevat latauspisteesi, kun tilaus saavuttaa päättymispäivän. Inspo-materiaalit, jotka olet jo avannut tilausjakson aikana, ovat edelleen saatavilla tililläsi tilauksen päätyttyä. Lisäksi saat käyttöösi kaikki opiskelualennukset osoitteessa inspos.fi

Aktiivinen kuuden kuukauden premium-tilaus antaa pääsyn kaikkiin inspon opetusmateriaaliin ja sinulla on 30 latauspistettä käytettäväksi 30 päivän välein. Tämä tarkoittaa, että voit avata 30 inspo-materiaalia 30 päivän välein. Jos tilaus irtisanotaan, menetät jäljellä olevat latauspisteesi, kun tilaus saavuttaa päättymispäivän. Inspo-materiaalit, jotka olet jo avannut tilausjakson aikana, ovat edelleen saatavilla tililläsi tilauksen päätyttyä. Lisäksi saat käyttöösi kaikki opiskelualennukset osoitteessa inspos.fi

Tilaushinnat

Sinulla on kaksi vaihtoehtoa, kun sinun on luotava jäsenyys osoitteessa inspos.fi

Kuukausimaksutilaus kiinteään edulliseen hintaan, jossa summa nostetaan 30 päivän välein. (Kunnes tilaus lopetetaan tai sitä muutetaan).

Kuuden kuukauden premium-liittymä kiinteään edulliseen hintaan. Summa nostetaan kuuden kuukauden välein (180 päivän jälkeen). (Kunnes tilaus lopetetaan tai sitä muutetaan).

Tilauksen peruutusmenettely

Jatkuvat tilaukset uusitaan samana päivänä, kun jäsenyytesi päättyy. Automaattinen uusiminen varmistaa ja takaa, että jäsenyytesi ei lopu. Maksukuitti on nähtävissä profiilisi alla, kun olet kirjautunut sisään. Uusimiset näkyvät tiliotteessasi nimellä ”inspos.fi”.

Käyttäjän tulee maksaa liittymä Inspo ApS:n verkkosivuilla tarjoamalla maksutavalla. Käyttäjä sitoutuu allekirjoittamaan tarvittavat asiakirjat ja pitämään käytettävissään riittävästi varoja valitulla maksutavalla maksamiseen jokaisena maksupäivänä.

Sinun lopettamisesi

Voit peruuttaa tilauksesi etusivun ”Profiilini” kautta ja/tai ottaa yhteyttä Inspo ApS:ään osoitteessa info@inspos.fi

Irtisanouksesi tulee voimaan nykyisen tilausjakson lopussa, jonka kuluessa ilmoitat meille, että haluat irtisanoa

Jos haluat peruuttaa tilauksesi, olet silti velvollinen maksamaan jäljellä olevan tilausjakson.

Jos peruutat tilauksesi, sinulla on edelleen pääsy materiaaliin, jotka olet avannut latauspisteidesi kautta.

Huomaa, että käyttäjätilisi on edelleen olemassa, vaikka lopettaisit tilauksesi ja että näiden Ehtojen asiaankuuluvat osat ovat voimassa niin kauan kuin ylläpidät käyttäjätiliäsi. Jos haluat poistaa käyttäjätilisi, ota yhteyttä osoitteeseen info@inspos.fi, niin poistamme käyttäjätilisi puolestasi.

Meidän lopettaminen

Pidätämme oikeuden lopettaa tai keskeyttää pääsysi inspoon milloin tahansa. Jos peruutamme tilauksesi, tarjoamme sinulle:

jatkuva pääsy inspoon jäljellä olevan tilausjakson tai sitoumusjakson ajan tai viimeisimmän tilausmaksusi palautus summana, joka vastaa rajoitusta tai keskeytystä ilman tilauksesi uusimista, ja/tai
pääsy yksittäisiin palveluihin, jotka olet jo ostanut kertamaksuilla jäljellä olevan voimassaoloajan.
Meillä on oikeus lopettaa pääsysi inspoon välittömästi ja vaatia maksamattomia tilausmaksuja, jos rikot Ehtoja. Jos sinulla on tilaus, jossa on sitoumuskausi, saatamme vaatia sinua maksamaan välittömästi tilausmaksun jäljellä olevalta Sitoumusjaksolta.

Peruuttamisoikeus

Sinulla on oikeus peruuttaa tilauksesi 14 kalenteripäivän kuluessa tilauksen päivämäärästä (”Peruutusaika”), ja saat siinä tapauksessa täyden hyvityksen. Takaisinmaksu kestää 5-10 arkipäivää.

Hyväksymällä nämä ehdot hyväksyt, että sinulla ei ole oikeutta peruuttaa ja saada hyvitystä, jos aloitat inspon käytön avaamalla sen sisältämät inspo-materiaalit 14 kalenteripäivän ajaksi tilausvahvistuksen vastaanottamisesta. Aloittamalla inspon käytön avaamalla tilauksesi kautta käytettävissäsi olevien materiaalien lukituksen, hyväksyt, että toimitus tapahtuu ennen peruutusajan umpeutumista ja että peruutusoikeutesi lakkaa.

Jos haluat käyttää peruuttamisoikeuttasi, et ole käyttänyt jäsenyyttäsi, eli et ole avannut ja/tai ladannut materiaalia etkä käyttänyt alennuksia. Jos olet käyttänyt jäsenyyttäsi aktiivisesti, et voi käyttää 14 päivän palautusoikeuttasi.

Voit peruuttaa sekä suullisesti että kirjallisesti. Huomaa, että sinun on peruutettava tilauksesi ennen peruutusajan umpeutumista. Voit myös käyttää peruuttamisoikeuttasi täyttämällä ja lähettämällä alla olevan vakiolomakkeen:

Normaali peruutuslomake

Tämä lomake täytetään ja palautetaan vain, jos peruuttamisoikeutta käytetään
– Inspo ApS:n asiakaspalveluun info@inspos.fi
– Ilmoitan/me (*) täten, että haluan/me (*) haluan käyttää peruuttamisoikeuttani liittyen ostosopimukseeni/meidän (*) inspon kanssa
– tilattu (päivämäärä)
– Kuluttajan nimi (*)
– Kuluttajan osoite (*)
– Kuluttajan allekirjoitus (*) [vain jos lomakkeen sisältö ilmoitetaan paperilla]
– Päivämäärä
Tanskan kilpailu- ja kuluttajavirasto voi antaa sinulle lisätietoja peruuttamisoikeudesta sekä etäsopimuksia ja kiinteiden toimitilojen ulkopuolella tehtyjä sopimuksia koskevasta lainsäädännöstä.

Asiakas- ja tietosuojakäytäntö

Emme jälleenmyy henkilötietojasi emmekä luovuta henkilötietojasi muille, ne on vain rekisteröity asiakasluetteloomme. Voit poistaa tietosi milloin tahansa.

Jotta voit solmia sopimuksen Inspo ApS:n kanssa, tarvitsemme seuraavat tiedot:
. Nimi
. Sähköpostiosoite

Rekisteröimme henkilötietosi, jotta voimme toimittaa tavarat sinulle.

Henkilötiedot rekisteröidään Inspo ApS:lle ja säilytetään enintään viisi vuotta, jonka jälkeen tiedot poistetaan.

Kun henkilötietoja kerätään verkkosivustomme kautta, varmistamme, että se tapahtuu aina antamalla nimenomaisen suostumuksesi, jotta saat tiedon tarkalleen, mitä tietoja kerätään ja miksi.

Inspo ApS:n johtajalla ja työntekijöillä on pääsy sinusta rekisteröityihin tietoihin.

Rekisterinpitäjä Inspo ApS:ssä on: Hjalte Lund Skaarup

Emme tallenna ja välitä asiakastietoja salattuna.

Inspo ApS:ssä rekisteröityneenä sinulla on aina oikeus vastustaa rekisteröintiä. Sinulla on myös oikeus nähdä, mitä tietoja sinusta on rekisteröity. Sinulla on nämä henkilötietolain mukaiset oikeudet ja niihin liittyvät tiedustelut tulee lähettää osoitteeseen info@inspos.fi.

Keksi

Sivustolla https://inspo.sfi evästeitä käytetään verkkosivuston ja sen toimivuuden optimoimiseksi, jolloin vierailusta tulee sinulle mahdollisimman helppoa.
Voit poistaa evästeet tietokoneeltasi milloin tahansa.

Lokitilastot

Käytämme lokitilastoja osoitteessa https://inspos.fi, mikä tarkoittaa sitä, että tilastojärjestelmä kerää tietoa, joka voi antaa tilastollisen kuvan kävijöiden määrästä, mistä he tulevat ja mistä sivuilta he lähtevät jne.

Lokitilastoja käytetään vain Inspo ApS:n verkkosivujen optimointiin.

Virhe

Jos löydät inspon virheitä, jotka eivät johdu sinusta tai kenestäkään tiliäsi käyttävästä henkilöstä, sinulla on oikeus saada virhe korjatuksi. Hyväksyttyjen reklamaatioiden tapauksessa vastaamme kaikista virheen korjaamisesta aiheutuvista kustannuksista. Oikeutesi väittää, että inspo on viallinen, päättyy, kun kyseessä on tilaus, kuukauden kuluttua tilauksesi päättymisestä. Jos et vaadi virhettä mainituissa määräajoissa, menetät oikeuden virheen korjaukseen.

Pidätämme oikeuden vaatia sinua maksamaan kaikki kulut, jotka liittyvät virheiden korjaamiseen, jotka ovat aiheutuneet sinun tai tilaustasi käyttävän henkilön toimista.

Huomaa, että sinun tulee tehdä yhteistyötä kanssamme, jotta meillä on mahdollisuus selvittää, onko puutteen syy digitaalisessa ympäristössäsi. Jos et tee yhteistyötä kanssamme tämän lausekkeen mukaisesti, sinulla on todistustaakka, että inspo on viallinen.

Inspos laiton käyttö

Kaikki sisältö, joka on osa inspoa ja liittyy siihen, on Tanskan ja kansainvälisen tekijänoikeuslainsäädännön suojaamaa. Omistamme tai lisensoimme kaikki tekijänoikeudet ja muut immateriaalioikeudet mihin tahansa materiaaliin ja sisältöön, joka on osa inspoa tai liittyy siihen. Myönnämme sinulle ei-yksinomaisen, ei-siirrettävän ja rajoitetun lisenssin käyttää näitä oikeuksia henkilökohtaiseen ja yksityiseen käyttöön (eikä kaupalliseen tarkoitukseen) sovellettavien tekijänoikeuslakien mukaisesti.

Et saa kiertää tai yrittää kiertää turvajärjestelmäämme tai yrittää testata, vahingoittaa tai muuten vaikuttaa inspon, verkkosivustomme, sovellusten, ohjelmistojen, laitteistojen tai laitteiden turvallisuuteen suoraan tai epäsuorasti inspoon. Edellä mainittujen sääntöjen rikkominen katsotaan aina näiden ehtojen olennaiseksi rikkomiseksi, mikä oikeuttaa meidät välittömästi keskeyttämään tai lopettamaan pääsysi inspoon tai muuten estämään luvattoman toiminnan.

Vastuu ja yleiset ehdot

Immateriaalioikeudet: Hyväksyt, että kaikki Inspon palveluihin liittyvät tekijänoikeudet, tavaramerkit ja muut immateriaalioikeudet kuuluvat Inspo ApS:lle.

Oikeudet käytettyihin materiaaleihin: Materiaalin ostaminen ja käyttö Inspolta merkitsee henkilökohtaista aineiston käyttöoikeutta, eikä aineistoa saa käyttää jälleenmyyntiin tai luovuttaa muille ilman Inspon kirjallista lupaa.

Uudelleenlataus: Aiemmin ladatut materiaalit ovat ladattavissa uudelleen henkilökohtaisen profiilisi kautta.

Oman materiaalin/asiakirjan lataus inspoon

Jos lataat käyttäjänä toimeksiannon, muistiinpanon, raportin jne. muuta materiaalia, annat suostumuksesi asiakirjan oikeuksien siirtämiseen Inspo ApS:lle. Inspo Aps omistaa tällöin 100 % ladatun materiaalin. Tästä johtuen sinulla ei periaatteessa ole oikeutta materiaalin poistamiseen/poistamiseen inspos.fi:stä. Jos sinulla on kysyttävää tästä, ota yhteyttä sähköpostiimme: info@inspos.fi.

On täysin käyttäjän oma vastuu, että inspoon ladattu aineisto (dokumentti) on käyttäjän omaa materiaalia ja että käyttäjä on dokumentin omistaja. Tämä tarkoittaa, että asiakirjaa ei saa olla kopioitu muilta verkkosivustoilta, varastettu, käytetty väärin jne. tai ladattu inspoon ilman omistajan lupaa. Näin käyttäjä vahvistaa, että hän noudattaa Tanskan ja kansainvälistä tekijänoikeuslainsäädäntöä. Tämä tarkoittaa, että käyttäjä hyväksyy, että käyttäjä maksaa ja sitoutuu olemaan vastuussa kaikista kustannuksista, jotka voivat aiheutua oikeudenkäynnistä ja/tai haasteesta tekijänoikeuslain rikkomisesta.

Inspo ApS ei myöskään hyväksy tyhjien tai muun inspos.fi:n konseptin kanssa ristiriidassa olevien asiakirjojen vastaanottamista.

Vastuumme vahingoista

Ellei laki toisin edellytä, emme anna takuita tai lupauksia, joko nimenomaisia ​​tai oletettuja, koskien inspon toimivuutta, saatavuutta, laatua, käytettävyyttä tai turvallisuutta.

Me, tytäryhtiömme ja liikekumppanimme emme ole missään olosuhteissa vastuussa suorista, epäsuorista, välillisistä tai erityisistä vahingoista tai välillisistä vahingoista, jotka johtuvat inspon tai minkä tahansa verkkosivuston tai sovelluksen kautta avatun kolmannen osapuolen palvelun käytöstä tai kyvyttömyydestä käyttää niitä. .

Korvaus

Sitoudut korvaamaan meille, kaikille konsernin yrityksille, osakkuusyhtiöillemme ja liikekumppaneillemme kaikista vahingoista, menetyksistä, korvausvaatimuksista, kustannuksista ja kuluista, mukaan lukien oikeudenkäyntikulut, jotka johtuvat toiminnastasi tai jotka syntyvät näiden sääntöjen rikkomisen yhteydessä. Ehdot, sovellettavan lainsäädännön, määräysten tai kolmannen osapuolen oikeuksien rikkominen.

Inspo ei ole vastuussa sinulle tai millekään kolmannelle osapuolelle välillisistä tai välillisistä vahingoista, tietojen, voittojen, tulojen tai liiketoiminnan menetyksistä riippumatta siitä, mikä ne on aiheutettu (johtuiko huolimattomuudesta tai tämän sopimuksen rikkomisesta tai muusta syystä), vaikka menetys tai Inspo saattoi ennakoida vahinkoa, tai Inspo oli tietoinen siitä, että se näin ollen oli olemassa.

Sosiaalinen media

Inspo voi sisältää toimintoja, joiden avulla voit jakaa inspon sisältöä sosiaalisen median kautta, mukaan lukien mutta ei rajoittuen Facebookiin, Instagramiin ja Twitteriin (”Sosiaalinen media”). Tällä tavalla käyttäjätiliäsi koskevia tietoja, kuten käyttäjätunnus, olla muiden käyttäjien saatavilla sosiaalisessa mediassa. Hyväksyt, että emme ole vastuussa minkään sosiaalisen median kautta tapahtuvan jakamisen sisällöstä.

Linkit etusivulla

Sivusto voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolien verkkosivustoille. Emme voi valvoa näiden verkkosivustojen sisältöä, emmekä ota vastuuta mistään menetyksistä tai vahingoista, joita saattaa aiheutua näiden linkkien seuraamisesta.

Konfliktinratkaisu, sovellettava laki ja muutoksenhaku

Jos haluat tehdä valituksen ostostasi, ota yhteyttä info@inspos.fi. Jos emme pysty ratkaisemaan riitaa, voit lähettää valituksen Euroopan komission tarjoamaan online-riitojenratkaisuportaaliin (ec.europa.eu/odr), jos ehdotuksen ehdot täyttyvät.

Siirtää

Nämä ehdot koskevat vain yksittäisiä käyttäjiä, etkä voi siirtää näiden Ehtojen mukaisia ​​oikeuksiasi tai velvollisuuksiasi kokonaan tai osittain millekään kolmannelle osapuolelle. Hyväksymällä nämä ehdot annat meille oikeuden siirtää näiden Ehtojen mukaiset oikeutemme ja velvollisuutemme kokonaan tai osittain kolmannelle osapuolelle tai muille konserniin kuuluville yrityksille.

Koko sopimus

Nämä ehdot ja eväste- ja tietosuojakäytäntömme (evästekäytäntö ja tietosuojakäytäntö) muodostavat yleisen perustan sinun ja meidän väliselle sopimukselle ja korvaavat kaikki aiemmat, sekä kirjalliset että suulliset, näiden ehtojen sisältöä koskevat sopimukset.

Ylivoimainen este (Force Majeure)

Emme ole vastuussa sinulle, jos suoritustamme näiden ehtojen mukaisesti rajoitetaan/estetään tai jos inspon saatavuus ja/tai toiminta on rajoitettua, estynyt tai viivästynyt lainsäädännöstä, viranomaispäätöksistä ja/tai muista syistä johtuen. meidän kontrollimme.

Inspos.fi:n pääsyn puute

Inspos ei voi taata, että inspos.fi:lle on aina mahdollista päästä käsiksi, koska sivusto saattaa toisinaan olla poissa käytöstä. Kyseessä voi olla suunniteltu tilapäinen sulkeminen tai tekninen vika, eikä Inspo ole vastuussa käyttäjien mahdollisesti kokemasta pääsyn puutteesta.

Invaliteetti

Jos jokin näiden Ehtojen ehto julistetaan pätemättömäksi tai täytäntöönpanokelvottomaksi, kyseinen määräys ei millään tavalla vaikuta näiden Ehtojen muiden ehtojen pätevyyteen, vaan ne pysyvät voimassa ja täytäntöönpanokelpoisina lain sallimissa rajoissa.

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat ottaa meihin yhteyttä muista syistä, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme tai ota yhteyttä osoitteeseen info@inspos.fi.