Johdanto
Kävin käräjäoikeudessa katsomassa oikeudenkäynnin perjantaina 9.10. Oikeudessa klo 9.00 alkavia käsittelyjä oli vain muutama

joista kaikki muut paitsi yksi olivat näpistyksiä. Tämä yksi oli törkeä varkaus. Tyypillisesti varkaus on tietysti rikos-asia.

Tässä kyseenomaisessa törkeässä varkaudessa oli syytetty vastaajaa 31 erillisestä tuomiosta. 11 näistä oli jo tunnustettu.

Ote
Syyttäjä kertoo vastaajan päivänä 4.8 ensin rikkoneen auton ikkunan ja yrittäneen käynnistää autoa piuhoista rikottuaan virtalukon.

Tässä epäonnistuttuaan hän vaeltaa naapuritalon pihaan, jossa koittaa saada moottoripyörän samalla tavalla haltuunsa.

Kun hän ei onnistu, hän varastaa Jopon, mutta ei pääse pitkälle, sillä pyörä tarttuu orapihlaja-aitaan. Hän kävelee rikkoen autojen ikkunoita Tampereelta Teiskolle päin, mutta ei onnistu saamaan autoa haltuunsa.

Hän kuitenkin tallentui muutamaan valvontakameraan. Hän onnistuu saamaan vihdoin Pirkan Puhdistus OY:n pakettiauton haltuunsa, mutta ajaa sen pian ojaan.

Hänen kerrotaan varastaneen teollisuusimuri ja porakone. Loppuiltana häntä nähdään Teiskossa ihmisten tonteilla ja koittaen varastaa lisää autoja, joista onnistuu saamaan ainakin kuorma-auton vielä käyttöönsä.