Johdanto
Tutkimusten mukaan ensimmäiset asukkaat, jotka asustivat Japanissa olivat metsästäjiä ja keräilijöitä.

Ensin heitä oli pienempi porukka, mutta sitten Japaniin saapui vielä Koreasta lisää porukkaa, joilla oli aseita, mitä edellisillä asukkailla ei vielä ollut ja he tulivat kasvattamaan paljon riisiä

minkä avulla he saivat ravintoa, jotta voisivat selvitä. Riisi oli suurin ruokalähde ja sitä tuotettiin paljon.

Ote
Yhden sodan jälkeen joka oli Japanissa kahden samuraiklaanin välillä kävi silleen, että shogun päätyi hallitsemaan koko Japania

mutta hän ja klaaninsa antoi keisarin olla vielä vallassa, mutta shogunilla oli kuitenkin enemmän valtaa.

Tästä jaksosta vähän eteenpäin Mongolit valloittivat Kiinan ja halusivat myös vallata Japanin, mutta heidän ensimmäisessä hyökkäyksessä he kuolivat taifuuniin, koska he olivat suunnitelleet hyökkäävän salaa ja odottivat laivoilla vedessä.

Kuusi vuotta tästä myöhemmin Mongolit yrittivät vallata Japania uudelleen, mutta sillä kertaa heillä oli isompi armeija ja enemmän laivoja.

Japanilaiset taistelivat heidän kanssa jonkin verran ja onnistuivat puolustamaan maataan siihen asti kun sattumalta toinen taifuuni iski ja tappoi loput hyökkäävistä Mongoleista.

Japanilaiset filosofit tutkivat tätä taifuuni asiaa ja antoivat taifuuneille nimen, he kutsuivat niitä kamikazeksi, jolla on nykyään toinenkin tarkoitus.