Johdanto
Eräänä iltana biologian ylioppilaskirjoitusten jälkeen vietin aikaa muutamien ystävieni kanssa. Olimme kaikki hieman huonolla tuulella

koska osa kysymyksistä oli ollut hyvin epäselviä emmekä olleet varmoja, miten koe oli sujunut. Sitten eräs ystävistäni kertoi erittäin hauskan vitsin.

Ote
Ensimmäiseksi mieleen tuleva tilanne, jossa huumoria usein käytetään omaksi hyödyksi, on romanttisen suhteen hankkiminen.

Erään väitteen mukaan tytöt ihastuvat poikiin, jotka saavat heidät nauramaan, ja pojat ihastuvat tyttöihin, jotka nauravat heidän vitseilleen.

“Huumorintajuinen” on yleinen adjektiivi, jolla kuvaillaan täydellistä kumppania, ja flirttailu on usein vihjailevien vitsien heittelemistä.

Huumorilla on siis iso rooli seurustelukumppanin löytämisessä. Niillä, jotka tiedostavat tämän ja näkevät vaivaa kehittääkseen huumorintajuaan, on helpompaa parisuhdemarkkinoilla.

Kumppanin houkuttelu huumorilla on yleensä viatonta, mutta ongelmaksi se muodostuu, jos vitsejä heitellessään ei ole oma itsensä.

Jos hurmaa toisen ulkoa opeteltujen vitsien avulla, saa toisen ihastumaan kuviteltuun, eikä todelliseen, versioon itsestään. Siksi on tärkeää olla autenttinen, kun käyttää huumoria kumppanin löytämiseen.