Sisällysluettelo
1. Johdanto…………………………………………………………………….. 3
2. CHANEL alku ja tuotanto…………………………………………………... 4
- 2.1 Gabrielle Chanelin ja vaatemerkin CHANEL alku yhdessä……………. 4
- 2.2 CHANEL tuotteiden tuotanto…………………………………………… 5
- 2.3 Muodin materiaalit…………………………………………………….... 6
3. Muiden mielipide CHANEL merkkiin…………………………………….... 8
4. Pohdinta……………………………………………………………………... 10
5. Lähdeluettelo………………………………………………………………… 12

Ote
Tutkielmani käsittelee esim. CHANEL tuotteiden tuotannon, materiaalin, hinnan ja viennin muutosta yhteiskunnassa.

CHANEL on laaja ranskalainen muotitalo, joka perustettiin 1900-luvulla, ja se on myös vuosi mistä minä alan tutkimaan chanelin muutosta tähän vuoteen asti (2021). Chanelin perusti Coco Chanel, ja tiedän että hän on kuollut.

CHANEL on tosi elegantti vaatemerkki. CHANEL vaatteet minusta tuovat todella naisen naisellisuuden ulos, mutta tietenkin miehetkin voivat käyttää CHANEL tuotteita ja olen nähnytkin somessa miehien käyttävän näitä tuotteita.

Tiedän että siellä myydään vaatteita, kelloja, meikkejä ja asusteita. Ja ne ovat tosi kalliita, eli varmaan niiden teko on tosi kallista ja niiden teossa käytetään kalliita raaka-aineita.

Minun silmissä kaikista kuuluisimmat tuotteet ovat laukut ja hajuvedet. Niitä on todella monella eli niillä on paljon kysyntää ja vientiä.
En tiedä mitään CHANEL tehtaista tai kuinka paljon ne saastuttavat.

Ja se on yksi kysymyksistä joihin haluan vastauksen. Muita kiinnostavia kysymyksiä on miten siitä tuli niin kuuluisa ja kuka sitä nyt ylläpitää.

Haluan tietää tästä aiheesta sen takia enemmän koska olen kiinnostunut muoti alasta ja olen aina miettinyt kuinka joku vaatemerkit saa niin paljon kysyntää.

Se on todella kiinnostavaa saada tietää miten ne vaatteet tehdään, mistä ne ideat tulevat ja kuinka paljon joku yksi vaatemerkki voi tehdä niin paljon yhteiskunnalle.

Monet ihmiset jotka ostavat esim. CHANEL tuotteita eivät yhtään tiedä mistä ne tulevat ja kuinka paljon ne saastuttavat.

Käyttävätkö he vaatteiden tekemiseen jotain luonnolle turvallisia raaka-aineita vai eivätkö he välitä luonnosta vaan haluavat että tuotteet saadaan myytyä.

Vaatteiden tekeminen saastuttaa todella paljon maatamme ja yritän selvittää kuinka paljon Chanel on tässä mukana.

Näihin vastauksia etsin https://www.chanel.com/us/ , keskusteluista esim. www.vauva.fi, https://www.helmet.fi/fi-FI, kirjoittaa nettiin Chanel, kirjoista jotka kertoo Chanelista ja Coco Chanelista, wikipedian linkit.

Lähteitä Yritän löytää niin monta kun pystyn, että tutkielmaan saadaan monta eri näkökulmaa ja paljon tietoa.